19 mei 2017

Sponsoractie voor Onky Donky in Nijmegen

Zes Nijmeegse ondernemers hebben zich,  á la Glazen Huis  op donderdag 18 mei vanaf 17.00 uur voor 24 uur laten opsluiten in het ‘Sponsorhuus’ op de Grote Markt in Nijmegen. Ze wilden met het Nijmeegse ondernemersnetwerk NUL24 geld inzamelen voor Onky Donky. Onky Donky is een stichting die kinderen met een verstandelijke beperking een bijzondere dag aanbiedt op Ouwehands Dierenpark. Ofwel: ‘een onvergetelijke dag als een kleine VIP in de dierentuin’.  Onder meer een bezoek aan de onlangs overgekomen Chinese panda’s ligt voor hen in het verschiet, verzekert  medeorganisator Edwin Scholten. Het Onky Donky Huis is geopend in 2016. Het is een idee van Marlies Boekhoorn, ex-partner van Marcel Boekhoorn, eigenaar van Ouwehands Dierenpark.  Vrijdagmiddag, om precies 17.00 uur, konden de zes deelnemers, na een druk op de knop, het Sponsorhuus verlaten waarna ze hun belevenissen mochten vertellen en als dank een bos bloemen kregen uitgereikt. Tot duswer had de actie 65.000 Euro opgebracht. Een prachtig resultaat. zie de foto’s.