18 mei 2017

Gemeente Berg en Dal in gelijk gesteld mbt Bellevue.

Van Erk bv veroordeeld tot betalen van 1,6 miljoen + proceskosten + rente Gemeente in het gelijk gesteld door rechtbank .   De rechtbank in Arnhem heeft Van Erk bv veroordeeld tot het betalen van 1,6 miljoen euro, te vermeerderen met de wettelijke rente en proceskosten. Wethouder Sjaak Thijsen van de gemeente Berg en Dal is blij met dit vonnis: “Ons standpunt is nu -nogmaals- juridisch bevestigd. Ook de uitspraak, dat betaling aan de gemeente los staat van een tegeneis, stemt ons tevreden. Het is aan Van Erk om aan te tonen of er sprake is van schade”.   Van Erk bv wilde eerder de 1,6 miljoen euro niet betalen voor de ‘Bellevue gronden’ in het centrum van Groesbeek.  In een tussenvonnis werd Van Erk al veroordeeld tot betaling. Dit is nu bekrachtigd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.