18 mei 2017

A.s. weekend Kalorama wandeltocht.

Op zaterdag 20 en zondag 21 mei wordt voor de 79e keer de Kalorama Wandeltocht gehouden. Wandelaars kunnen voor de ééndaagse kiezen uit vijf afstanden: 5, 10, 20, 30 of 40 km per dag. Men kan ook het tweedaagse parcours lopen met totale afstanden van 50, 60, 70 of 80 km.  De routes leiden onder andere door Beek-Ubbergen, de prachtige Ooijpolder en, afhankelijk van de afstand, over Duits grondgebied. Uiteraard klimt men ook door het heuvellandschap van Berg en Dal. Alle wandelaars doen Verpleeghuis Kalorama aan, ongeacht welke route men loopt. De opbrengst van de tocht komt ten goede aan de bewoners van Stichting Kalorama. De Kalorama Wandeltocht is van oudsher een goede laatste test of men de Vierdaagse aan kan. Vooral het tweedaagse parcours is hier uitermate geschikt voor. Inschrijven kan op zaterdag en zondag tussen 07:00 en 14:00 uur; afmelden kan uiterlijk tot 17:00 uur. De start is vanuit het Kulturhus aan de Roerdompstraat 6 in Beek. Op zaterdag- en zondagmorgen rijdt er een speciale pendeldienst voor de wandelaars van het CS Nijmegen (ingang Mercure Hotel naast het CS) naar het startpunt in Beek. De vertrektijden zijn: zaterdag 07:30 en 08:30 uur en zondag 07:30, 08:30 en 09:15 uur. In 2018 vindt de 80e Kalorama Wandeltocht plaats op 26 en 27 mei. Noteer deze datum alvast in uw agenda! Meer informatie kunt u vinden op www.kaloramawandeltocht.nl. Like ook de Facebookpagina!