13 mei 2017

Vitaliteitsmarkt Berg en Dal

Zaterdagmorgen werd de Vitaliteitsmarkt Berg en Dal: Vitaal Dorp, geopend door wethouder Sylvia Fleuren van de gemeente Berg en Dal. Vitaal Berg en Dal is een mooie samenwerking van Dorpshuis Kerstendal, Berg en Dals Bloei, Dorpsraad, Beheerder Forte Welzijn, GGZ Gelderland Zuid, Kalorama en gemeente #BergenDal.  Het is tot stand gekomen met bijdragen van oa. provincie Gelderland, Hotel Erica en  het Oranjefonds. Tijdens de markt werd de “Toek Toek” gepresenteerd (voorbeeldmodel) welke vanaf 19 juni in Berg en Dal zal gaan rijden voor vervoer van ouderen en minder valide mensen. Na de opening deed de wethouder mee aan de mozaïek. Ook medewerkers van het dierenpark Vijverhof waren aanwezig en bij hen kon je o.a het gewicht van een kip raden. Dit dierenpark is in september 2014 heropend en wordt onderhouden door een team van vrijwilligers.Het dierenparkje, dat nog op zoek is naar vrijwilligers, is vrij te bezoeken op zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 16.00 uur en daar maken ook veelal de bewoners van de “Bosrand” en de “Vlindertuin” gebruik van.  zie de foto’s 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.