12 mei 2017

Basisschool de Biezenkamp vierde 12 1/2 jaar nieuw gebouw.

Basisschool de Biezenkamp in  Beek vierde vrijdag 12 mei het feit, dat het huidige schoolgebouw 12 1/2 jaar bestaat. De nieuwe school, welke staat op de plek van de oude en nu deel uit maakt van het complex met het Kulturhus, werd in november 2004 geopend. Vrijdagmorgen werd dat met de leerlingen gevierd met  een prachtige voorstelling  over “Wok en de olifant” en culturele optredens van alle groepen. Daarna kregen alle kinderen een heerlijk ijsje van M’ijsjes! Vanaf 14.00 uur konden ook de ouders en andere belangstellenden meegenieten. Er werd “Open Huis” gehouden. In de aula trad eerst een koortje van ouders op, gevolgd door het Biezenkamp schoolkoor o.l.v.  Marieke van Ruitenbeek. En daarna was er op het schoolplein een Jazz ensemble met Gerard de Boer op saxofoon, Thed Maas op trompet en Marieke van Ruitenbeek zang. zie de foto’s