10 mei 2017

Willy Jansen overleden.

Op 7 mei is Willy Jansen overleden. Willy, bekend als zoon van Wim van Truus woonde het grootste deel van zijn leven in Ooij maar vertrok enkele jaren geleden naar Uithuizermeden in Groningen, waar hij ging samenwonen met zijn partner Marijke Borgman. Willy was al enige tijd ziek. Hij werd slechts 58 jaar. De crematieplechtigheid zal plaats vinden op vrijdag 12 mei om 15.00 uur in crematorium Stilleweer, Stilleweersterweg 1 in Appingedam. Afscheid nemen kan vanaf 14.45 uur. We wensen Marijke, vader Wim en zus Elly, alsmede de rest van de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

One Response to Willy Jansen overleden.

  • Beste Wim , Elly en Mareike,

    gecondoleerd en heel erg veel sterkte met het verlies van Willy .  Wij hebben aardig wat kilometers gemaakt met de motorfiets en altijd veel plezier gehad. Wat een groot gemis moet het zijn.

    Familie Vink

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.