7 mei 2017

Opening Speulplek in Ooij.

Vandaag, zondag 7 mei, was de opening van het nieuwe seizoen op de Speulplek aan de Rietlanden in Ooij. Het was een succes, ruim honderd mensen genoten van hapjes en drankjes en de gezellige sfeer!  De kinderen konden zich laten schminken,  bouwen met bamboe, paardrijden en reuzebellen blazen. Ook was er een demonstratie met honden. En de vlindertuin heeft er weer een aanwinst bij, een ontdekkist achter het insectenhotel vol leuke materialen. Vergrootglazen,  loeppotjes, zoekkaarten van vlinders,  rupsen en bijen, boekjes, schepjes, opdrachtkaartjes en nog veel meer. Iedereen in Ooij mag gebruik maken van deze kist, de sleutel is te leen bij de vlinderdames aan de Rietlanden, Patricia op nummer 32, Marieke op nr 34 of bij Mynthe op 36.  zie de foto’s.