2 mei 2017

Stadswandeling voor mantelzorgers uit gemeente Berg en Dal

Op woensdag 10 mei om 14.00 uur wordt er speciaal voor mantelzorgers een stadswandeling door Nijmegen georganiseerd. De wandeling duurt tot 15.45 uur. Hans Eysbouts weet ontzettend veel over de binnenstad van Nijmegen. Laat u betoveren door de prachtige geschiedenis tijdens deze stadswandeling. En kom tegelijkertijd in contact met andere mensen die ook voor hun partner, familie of bekende zorgen. Het is een mooie combinatie. De start is om 14.00 uur bij bushalte ‘Kelfkensbos’ en de route is 4.5 km. Het eindpunt is ook weer bij deze bushalte. Deze stadswandeling is één van de activiteiten van
mantelzorg Berg en Dal. Het is bedoeld voor mensen die langdurig voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente Berg en Dal. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Laat het ons weten: 06-13 85 9106 (mantelzorgtelefoon) of info@mantelzorgbergendal.nl of bel op werkdagen tot 13.00uur naar Forte Welzijn 085 – 040 60 66.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.