15 april 2017

Helen Liebers zong in Nieuwscafé de Gelderlander.

Zangeres Helen Liebers zong vrijdagmiddag in het Nieuwscafé in De Mallemolen in Groesbeek haar nieuwste cd. Het Nieuwscafé is een programma van De Gelderlander en Omroep Berg en Dal. Aan de orde kwamen de aanrijtijden van de brandweer, waarbij een van te voren opgenomen interview met burgemeester Mark Slinkman werd getoond, die het op een prima manier uiteen zette en kwamen de brandweerlieden Paul van Ooijen en Edwin van Deelen aan het woord, die tevens mededeelden, dat de brandweer van Groesbeek in het vervolg ook zal worden ingezet bij reanimaties, zoals nu al gebruikelijk is in Millingen aan de Rijn. Leden van muziekgezelschap Edelweisz uit Berg en Dal kwamen vertellen hoe ze aan de mars “Berg en Dal” gekomen zijn en William Jansen uit Groesbeek, kwam vertellen dat hij terug de politiek in wil voor Sociaal Groesbeek. Hij  gaf aan dat hij o.a de naam Groesbeek terug wilde als hij in de gemeenteraad zou komen. Vooraf speelden Gerard en Boer  (saxofoon) en Thed Maas (trompet). Het geheel werd geleid door Thed Maas. zie de foto’s.

One Response to Helen Liebers zong in Nieuwscafé de Gelderlander.

  • Beste William Jansen, William, wanneer accepteren we nu niet gewoon dat het Berg en Dal is, Hou je toch bezig met dingen die voornamer zijn als een naam.We leven in 2017 en als jij in de raad zit en je kunt dat referendum niet accepteren, wat doe je dan in de raad met het woord …democratie !!!!!. Zelf ben ik een halve groesbeker, veel neven en nichten wonen er, Duurt het werkelijk 3 generaties wanneer dat gejammer voorbij is ? Laten we met z’n allen positief vooruit kijken aub.Mag ik jullie een leuke paasdagen toewensen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.