7 april 2017

Groep 7 Biezenkamp rent weer voor ‘t Woldhuis.

De leerlingen van groep 7 van basisschool de Biezenkamp in Beek hielden donderdagmiddag 6 april weer de jaarlijkse sponsorloop voor ‘t Woldhuis. Al vele jaren gaan scholieren van de Biezenkamp in groep 7 naar het Woldhuis in Apeldoorn, een natuurwerkweek waarbij de kinderen voorafgaand aan die week, natuurlessen op school krijgen en een werkmap maken en in de week zelf op het landgoed overnachten en allerlei activiteiten in de natuur doen. Ontzettend leuk en leerzaam. Vandaag konden de leerlingen 10 rondjes rond de school rennen om zo geld te verzamelen voor hun verblijf in het Woldhuis. Bij de sponsorloop moeten de kinderen zo veel mogelijk rondjes om de school rennen om geld op te halen. Een rondje om de school is ruim 400 meter. De kinderen vroegen al eerder bekenden om geld te geven voor elk gelopen rondje. Zij kregen geld tot de tien rondjes.  Alle kinderen van de school en veel ouders en grootouders kwamen de lopers aanmoedigen. zie de foto’s gemaakt door Herman Leensen