5 april 2017

11 april weer Polderinn in Ooij.

Op 11 april a.s. wordt er weer een “Polderinn Damessalon” georganiseerd in de Polderkamer van dorpshuis de Sprong te Ooij met als onderwerp: AUTOBIOGRAFISCH SCHRIJVEN voor de ontwikkeling van je innerlijk kompas. Dit zal verzorgd worden door Ann Hoogendoorn uit Ooij. Vrij toegankelijk voor alle dames. Aanvang 20.00 uur

Dag allemaal,
We gaan de volgende Polderinn 11 april 2017, na enige uitleg, binnen duidelijke opdrachten, associatief schrijven. Bij associatief schrijven, schrijf je wat als eerste in je op komt. Het is de bedoeling dat je lekker snel achter je pen aan schrijft zoals bij doodlen zonder er teveel bij na te denken, Doodlen is het onbewust op de rand van welk papier dan ook tekenen/krabbelen, waardoor je juist geconcentreerd blijft.
Je stimuleert met deze manier het schrijven van wat zich voordoet in plaats van wat je denkt dat zich voor zou moeten doen. Je komt zo sneller in je verbeelding en je beleving dan wanneer je er ‘over’ vertelt. Tegelijkertijd kan je er op afstand naar kijken omdat je het opschrijft.
Ik ben nog bezig met de opleiding tot kunstzinnig counselor en jullie zijn de eersten met wie ik dit ga oefenen. Spannend en leuk!
Neem een schrijfblok mee en een pen waar je lekker mee schrijft.
Tot ziens!
Hartelijke groet, Ann Hoogendoorn

WELKOM