3 april 2017

Tweede dag voor PolderPop in Leuth?

Early Birdtickets en Crowdfunding. Groeit PolderPop in Leuth in 2017 van één naar twee dagen? Als het aan ons  (de organisatie) ligt wel, maar daar hebben we de hulp van jou en je vrienden bij nodig. Maak jij het mogelijk door te investeren in PolderPop 2.0? Begin dit jaar hielden we een digitale peiling, 65% van de deelnemers zei: “Doen!”.

Op de vraag voor welke muziekstijl zij een extra dag naar PolderPop zouden komen rolden deze cijfers uit de antwoorden:

  • 78% – New Stuff (hetzelfde als de zondag)
  • 77% – Past & Present (bands met de nodige ervaring)
  • 75% – Eurorock (bands uit de EU)
  • 71% – Roots & More
  • 70% – Singer/Songwriters
  • 62% – Zware Metalen
  • plus een hoop stijlen die onder de 60% scoorden.

 

Wat gaan we doen?
De zaterdagavond krijgt de titel:
Je kunt er genieten van americana, blues, country, folk en een snufje jazz en soul. Er is uiteraard ruimte voor nieuw talent, maar ook muzikanten met een flinke staat van dienst nodigen we uit.

De zondag blijft gratis en biedt een podium aan nieuw talent. Zoals gewend pop, rock, metal, reggae, ska, indie, electro en meer. Maar ook bands van net over de grens en bands uit de jaren ‘70, ‘80, ‘90…..

Maak het mogelijk, we hebben jouw hulp nodig!
Als kleinschalig festival hebben we niet het geld om zo maar een extra dag te organiseren, daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Via onze crowdfunding-actie kan jij investeren om het mogelijk te maken. Koop snel een Early Bird ticket voor PolderPop Roots & More of geef een vrije gift. Voor ondernemers hebben we ook interessante mogelijkheden.

Doen!
We organiseren PolderPop Roots & More alleen als we het streefbedrag binnenhalen! Halen we het streefbedrag niet, dan krijg jij je geld terug, gegarandeerd. Tijdens de crowdfunding-actie werken we samen met ‘Voor de Kunst’. Meedoen kan via de link op www.polderpop.com. Daar vind je alle mogelijkheden.

O, ja: Early Birdtickets € 12,00. De Early Birdtickets zijn alleen tijdelijk verkrijgbaar via de crowdfunding-actie. Op=Op! Daarna kosten de kaarten in de voorverkoop € 16,00 en € 20,00 aan de dagkassa.

Snel doen dus. En maak je vrienden en je baas ook enthousiast!