3 april 2017

Op pad met Maria Magdalena in museumpark Orientalis.

Op pad met Maria Magdalena. “Ze noemen mij Maria van Magdala*. Er is veel over mij verteld en opgeschreven. Sommigen noemen mij een zondares. Wat ik ook was, of niet was, bovenal was ik een vrouw.”  Het is bijna Pasen, maar weet je wat we dan vieren? Misschien ga je naar de woonboulevard, met je familie brunchen of paaseieren zoeken. Toch heeft dat weinig te maken met het Paasverhaal. Kom daarom op Palmzondag en 2e Paasdag luisterend kijken naar het verhaal van Goede Vrijdag en Pasen. U maakt kennis met het persoonlijke leven van Maria Magdalena en wandelt met haar langs de bijbehorende locaties in het decor van het museumpark. U ziet hoe zij ontmoetingen heeft met onder andere Martha, Judas, kinderen en Jezus. Door de ogen van Maria Magdalena beleeft u een krachtige interpretatie van het Passieverhaal met vertelling en zang. Het Paasverhaal heeft altijd een centrale plaats in Heilig Land Stichting. Foto: Raoul van Meel Fotografie

 

  • Zondag 9 april en 2e Paasdag 17 april
  • Reguliere entreeprijs
  • Geen kosten verbonden aan deelname
  • Tussen 11:00 en 15:30 kunt u aansluiten

*Verwijst naar haar geboorteplaats, Magdala.

 

“Op pad met Maria Magdalena” is een theaterproductie van Stichting Music o.l.v. Samantha Janssen (regisseur en scriptschrijver) en Jarno Scholten (componist, dirigent en pianist).

Stichting Music speelt musicals en muziektheatervoorstellingen. Met ruim 20 gedreven talenten voeren zij op 9 en 17 april het Passieverhaal uit.

 

Profetenlaan 2 ● 6564 BL ● Heilig Landstichting ● 024-3823110 ● www.museumparkorientalis.nl.

 

 

3 Responses to Op pad met Maria Magdalena in museumpark Orientalis.

  • Met palmpasen gezien. Schitterende voorstelling. Mooie muziek en krachtige teksten. Ontroerend. Aanrader voor tweede paasdag. 

  • Een aanrader om met de kinderen 2e paasdag naar toe te gaan. Het was prachtig mooi verhaal en geweldig mooi gezongen👍!

  • Mooie voorstelling over ’t verhaal van de kruisiging van Jezus verteld door Maria Magdalena in eenvoudige taal mooie ontroerende liedjes een aanrader om met kinderen naartoe te gaan ik heb er van genoten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.