1 april 2017

Marius in Beek viert 40 jarig jubileum

Marius in Beek, de alom bekende “Doe het zelfzaak” viert op 1 april haar 40 jarig jubileum met wel een heel bijzondere actie. Veel artikelen zijn deze dag namelijk te koop voor een “appel en een ei” en dat was letterlijk zo. De klanten, die het ondanks de datum van 1 april, geloofden konden voor hun appel en ei ( en er was zelfs een appeltaart bij) een artikel uitzoeken, dat speciaal voor deze actie geselecteerd was. En dat waren er heel veel. En daarbij kregen ze ook nog eens een “goody bag” met leuke dingen, terwijl men vanaf 11.00 uur een gratis frietje kon halen bij “Patatje van Matje”. Daarbij waren er nog meer leuke acties. Zo kon men ook nog op de foto met de “Bison”.  Een prachtig initiatief. zie de foto’s

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.