23 februari 2017

Jaarvergadering KBO Ooij 2017.

De seniorenvereniging van de KBO in Ooij (Katholieke belangenorganisatie voor senioren 50+)  hield donderdag haar jaarvergadering in dorpshuis de Sprong te Ooij. De vereniging heeft momenteel 402 leden waarvan 17 ereleden (leden van 90 jaar en ouder) en hiervan waren deze middag, ondanks het slechte weer, veel leden naar het dorpshuis gekomen om de vergadering bij te wonen. De vereniging is bijzonder actief in de Ooijpolder en organiseert diverse middagen voor ontspanning en vrije tijdsbesteding en daarbij komt ze op voor de belangen van ouderen bij gemeente, provincie, rijk e.d. Zo worden er wekelijks spellen, koersbal, biljart en kaartmiddagen georganiseerd en maandelijks (in de zomer) fietsdagen, soms samen met senioren uit het Duitse Kranenburg, maar ook ontspanningsbingoโ€™s, Nordic walking, internet- en handwerkmiddagen. Al met al een actieve seniorenvereniging, waarvan eigenlijk elke senior in Ooij lid zou moeten zijn. Deze middag werd de huidige voorzitter Sjef Wieland opnieuw gekozen tot voorzitter en kwam Jan Janssen er bij als nieuw bestuurslid. zie de foto’s (komen nog)