17 februari 2017

Kandidaat jeugdprinsen bij basisschool OPWEG in Ooij 2017.

Vrijdagmorgen konden de kandidaat-jeugdprinsen van basisschool Opweg in Ooij zich zelf voorstellen aan de medeleerlingen in de school. Dit jaar waren er 11 kandidaten tegenover vorig jaar toen er 7 leerlingen waren  die graag jeugdprins wilden worden. Deze 11 kandidaten deden nu hun uiterste best om met een voordracht of anderszins te bewijzen, dat hij of zij “de Beste” is om het komende carnavalsjaar jeugdprins of prinses van CV de Deurzakkers uit Ooij te zijn. Op de vrijdag voor de carnaval zal tijdens het schoolcarnaval de nieuwe prins of prinses bekend gemaakt worden. De kandidaten voor dit jaar zijn Maud, Aukje, Anna, Eva, Irsa, Marit, Marlijn, Evi, Dion, Sem en Kaylee. 9 meisjes en 2 jongens. Zie de foto’s deel 1;  deel 2