24 januari 2017

Ooij “Inloop de Sprong!”

Nieuwe inloop. Ben je op zoek naar een luisterend oor, ontspanning of lotgenoten contact in een veilige omgeving? Dan ben je van harte welkom tijdens de “inloop de Sprong!” in de Polderkamer. Deze nieuwe inloopmogelijkheid is een samenwerking met Ixta Noa en het RIBW.  Ixta Noa is een organisatie die ervaringsdeskundigen inzet om anderen met hun eigen ervaring te inspireren en om ze te ondersteunen. Tijdens de inloopuren elke dinsdag van 13:00 uur tot 16:00 uur, zitten ervaringsdeskundige vrijwilligers klaar voor een kopje koffie of thee, een spel, een goed gesprek en om met je mee te denken. Ook kunnen zij je ondersteunen bij het werken aan kleine doelen die je wilt bereiken. Op dinsdag 10 januari zijn we gestart. Vanaf deze datum is iedere dinsdagmiddag de inloop geopend. We zien je graag terug tijdens de inloop en/of een van onze activiteiten!  wil je deelnemen? Je kunt je altijd aanmelden via m.munten@ribw-nr.nl  Aanmelden is niet verplicht! Je mag ook vrijblijvend een keer binnen lopen. Kijk voor meer informatie op www.deeljeervaringen.nl. 24-01-2017: mandala’s maken: 31-01-2017 : Inloop: 07-02-2017 kaarten 

De inloopmogelijkheid biedt ruimte voor lotgenoten van alle leeftijden met een lichamelijke en/of psychische beperking om elkaar te ontmoeten. Het is een samenwerking met Ixta Noa en het RIBW.
Ixta Noa is een organisatie die ervaringsdeskundigen inzet om anderen met hun eigen ervaring te inspireren en om ze te ondersteunen.
De RIBW Nijmegen & Rivierenland is een regionale instelling voor begeleiding bij wonen, dagbesteding en werk. De organisatie begeleidt mensen die vanwege een ernstige psychiatrische aandoening voor langere tijd ondersteuning nodig hebben. Hierin is het uitgangspunt de eigen kracht en zelfredzaamheid om een zo gewoon mogelijk bestaan als burger in de samenleving te leiden.