23 januari 2017

Jeugdzitting CV de Sokkenummers 2017

Op zondag 22 januari vond weer de jaarlijkse jeugdzitting plaats van CV de Sokkenummers in de Vriendenkring in Leuth.  De organisatie was er ook dit jaar weer in geslaagd om een leuk en gevarieerd programma in elkaar te zetten met zowel artiesten uit de regio maar ook van ver daarbuiten. De jeugd van Leuth was dit jaar weer goed vertegenwoordigd. Na het optreden van DES Dwaas en optredens van de dansgardes was er weer de verkiezing van het “Sukske”  Een eervolle onderscheiding voor mensen die zich in hebben gezet voor de jeugd van Leuth.  De prijs  ging dit jaar naar de leiders van de dansgardes,  Sanne en Aniek Janssen.  Deze vrijwilligers zetten zich al jaren in voor de dansgardes in Leuth.  Voor de pauze trad Prins Thijs af als jeugdprins.  Na de pauze werd met een Poke Prins videovoorstelling  de nieuwe jeugdprins van Leuth onthult. Dit jaar is dat  Prins Sten de eerste. Hij wordt dit jaar bijgestaan door pages Tara en Sietske en adjudanten Kai en Loek. Na een optreden van de oude meisjes van de raad van Elf met de Hakka dans en Berry en Barry, die met diverse meezingers en polonaises de stemming er goed inbrachten, kwam er rond vijf uur een einde aan deze geslaagde middag. foto’s Gerben van Eck. zie de foto’s.