9 januari 2017

Jubilarissen bij VVLK in Leuth 2017

Op zondag 8 januari kwamen leden en vrienden van VVLK weer bij elkaar op Sportpark ‘De Duffelt’ voor de nieuwjaarsreceptie. Hieraan voorafgaand werd op het hoofdveld de nieuwjaarswedstrijd gespeeld. Dit jaar speelden het kampioenselftal van het afgelopen seizoen VVLK 3 en het combinatie elftal VVLK / SVO A-junioren tegen elkaar onder leiding van scheidsrechter Camiel Derksen. Het was misschien een ongelijke strijd maar beide elftallen en het aanwezige publiek genoten weer van een leuke partij voetbal. Traditiegetrouw stroomde na de wedstrijd het clubhuis langzaam vol voor de nieuwjaarsreceptie. De beste wensen werden over en weer doorgegeven. Rond half vier nam voorzitter Geert Keukens de microfoon over van Theo van Blitz en heette iedereen welkom. In een korte uiteenzetting nam hij het afgelopen seizoen nog even door. De elftallen en leiders en vrijwilligers werden onder de loep genomen en bedankt. Na een korte muziekpauze werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit jaar waren dat er zes. 25 jaar : Ricardo Menting, Mike Jansen en René Rutjes. 40 jaar : Henk Wieland. 60 jaar:  Burgers Makelaardij en Assurantiën. 70 jaar:  Ben Rutjes. Alle jubilarissen kwamen één voor één aan bod en werden, samen met hun echtgenotes, door het bestuur in het zonnetje gezet. Helaas kon Mike Jansen niet aanwezig zijn en werd het 60 jarig lidmaatschap van Burgers Makelaardij, dat gerelateerd is aan grondlegger van het bedrijf, Harry Burgers, postuum geëerd. Bijzonder is het 70 jarig lidmaatschap van Ben Rutjes die samen met zijn vrouw Bertha, ook nog actief binnen de vereniging, in het zonnetje werd gezet. Het werd weer een gezellige middag waarbij de trouw aan een mooie vereniging nog maar weer eens nadrukkelijk naar voren kwam. Mede ook door de bezielende muzikale inbreng van Theo van Blitz. Het bestuur van VVLK feliciteert hierbij nogmaals alle jubilarissen.  Tekst: Sjarrel Hubbers zie de foto’s