4 januari 2017

Enquête PolderPop 2.0; Van ééndaags naar meerdaags festival?

PolderPop is een kleinschalig openluchtfestival in Leuth (bij Nijmegen). Het festival heeft een neus voor nieuwe veelbelovende pop/rockbands. Ze spelen op PolderPop voordat ze bekend zijn bij het grote publiek. De afgelopen jaren speelde zo bands als de Staat, Kensington, Julian Sas, Marike Jager, The Grand East, Birth of Joy en vele andere op ons podium. Groeidiamantjes die toen nog geslepen moesten worden voor de grote podia. Gemiddeld bezoeken ongeveer 1250 festivalgangers van jong tot oud PolderPop om de nieuwe helden te ontdekken. Voor 2017 hebben we het plan opgevat om uit te breiden. Van 1 naar 2 of misschien wel 3 dagen. Maar is daar behoefte aan? Zitten jullie daar op te wachten? En welke muziek gaan we dan programmeren: gaan we voor roots of house, voor heavy metal of smartlappen, voor klassiek of soul of gaan we voor een kinderfestival? Vul de vragenlijst in. We  horen het graag van jullie. Vul de vragenlijst in op www.polderpop.com. Dat kan van 2 tot en met 23 januari. Kost je 5 tot 10 minuten. Aan de hand van jullie antwoorden bekijken wij of we de uitdaging aanpakken.