1 januari 2017

Nieuwjaarsreceptie SVO 2017

In het clubhuis van SVO’68 (Sport Vereniging Ooij) de Kempkes, vond zondagmiddag (Nieuwjaarsdag) de  traditionele Nieuwjaarsreceptie plaats, welke weer redelijk druk bezocht werd. Zo was de  carnavalsvereniging De Deurzakkers met Prins Bram  aanwezig, maar daarbij ook veel leden van de diverse afdelingen van SVO. De muzikale omlijsting was in handen van Feest DJ Danny, die dit weer op een voortreffelijke wijze deed. Tijdens het feest werd 1  (van de 6) leden, t.w. Ronnie van Bakel,  gehuldigd voor zijn 25 jarig lidmaatschap. De andere 5 jubilarissen hadden zich afgemeld en zullen op een later tijdstip gehuldigd worden. Dit zijn Pierre Vink, Toon Sanders en Frans Huisman (25 jaar) en Gerard Philipsen en Mark Pouwelsen (40 jaar). Voorzitter Bart Willems liet in zijn toespraak het afgelopen jaar de revue passeren. zie de foto’s