30 december 2016

Voetbaltoernooi voor de jeugd in Kulturhus Beek

Donderdagmiddag werd er in de sportzaal van het Kulturhus te Beek en op het schoolplein van de Biezenkamp een voetbaltoernooi , het Techniektrainingstoernooi, voor de jeugd georganiseerd.  Dit werd georganiseerd door de voetbalschool met de naam ” TechniekTraining”. Bij deze school  leren kids de voetbaltechniek te verbeteren door het leren van allerlei handige skills en gevorderde trucs, zoals rond de wereld en de akka3000. De school geeft deze trainingen een keer in de week, het hele jaar door,  in Beek, Berg&Dal en Millingen. Binnenkort hopen ze ook in Nijmegen van start te gaan. Het donderdag gehouden toernooi was een voetbaltoernooi voor alle jongens die op Techniektraining zitten, andere jongens waren ook welkom mits 2 spelers van het team onder Techniektraining zitten. Er deden teams mee uit Beek, Berg&Dal, Nijmegen en Duitsland. De jongens uit Nijmegen (team Klokkenberg) waren 2e  en jongens uit Beek  (FC Baas) 1e geworden.