23 december 2016

Kerstmarkt en kerstdiner in ’t Bijenveld in Leuth.

Donderdagavond was er op basisschool ’t Bijenveld te Leuth een kerstmarkt. De opbrengst van deze markt gaat naar De Voedselbank. Alle klassen hadden daarvoor  “kerstknutsels” gemaakt, die zij tijdens deze markt gingen verkopen. Daarnaast was er een kraampje met drank en lekkers.  Tijdens deze markt konden ouders levensmiddelen (uit bijvoorbeeld hun kerstpakket) en/of goed speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt, schenken aan de voedselbank. Twee vrijwilligers van de voedselbank waren aanwezig om de spullen in te zamelen. Door de leerlingen werd muziek gemaakt.  Vooraf aan de kerstmarkt was er in elke klas nog een kerstdiner. zie de foto’s 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.