5 december 2016

Bellissimo Beek. Kerstmarkt in Italiaanse sferen Musschenberg

Op zondagmiddag 4 december was Hotel de Musschenberg  in Beek geheel in Italiaanse sferen. Heleen Slotboom van Ciao Helena en Marlou Boelens van Soprattutto organiseerden hier samen een Italiaans event. Het was een mooie gelegenheid om te proeven van heerlijke Italiaanse wijnen, exclusieve delicatessen zoals chocolade, olie, koekjes, taralli. tevens kon men shoppen voor mode, lederen tassen, Bianchi merchandise en kon je je laten inspireren voor een mogelijke vakantie naar Italië of kennis maken met de Italiaanse taal en cultuur. zie de foto’s 

dsc_8487-musschenberg-naam

Een kleine greep uit het deelnemersveld: Italiaanse pizzabakker, Roberto’s pizza party Italiaanse mode Imprezz by Leontien Italiaanse lederen tassen, Tastico Italiaanse chocolade, Ciao Helena Italiaanse racefietsen en accessoires, Bimici Elst Italiaanse make-up, Bian visagie Italiaanse wijnen natuurlijk met proeverij, De Wijnborch Italiaanse vakanties, Particolare vakanties Fiat 500 club, Nuova Fiat 500 club Olanda Italiaanse olijfolie, taralli, keramiek, Soprattutto Italiaanse koekjes, Saluti da Italia En nog veel meer……