28 november 2016

Meester Martien Swartjes met pensioen

Na een loopbaan van ruim 40 jaar als groepsleerkracht op basisschool Op Weg in Ooij, gaat meester Martien met pensioen. In al die jaren hebben heel veel kinderen en ouders meester Martien leren kennen als een geweldige leermeester, een goede luisteraar, iemand die heel veel waarde hechtte aan vriendschap, zelfstandigheid en eerlijkheid. Een fijne collega die altijd in was voor een grapje en die zich gedurende alle rumoerige jaren in onderwijsland staande wist te houden door rustig af te gaan op zijn gezonde verstand! Reislustig als hij is, krijgt hij nu tijd om samen met zijn vrouw Sonja de wereld te gaan ontdekken. Wij danken hem voor alle fijne jaren en wensen hem gezondheid en geluk voor de tijd die nog gaat komen!  Wij bieden hem een afscheidsreceptie aan op: dinsdag 20 december 2016 van 18.00 tot 19.00 uur in dorpshuis de Sprong in Ooij.  U bent allen van harte welkom!      Collega’s basisschool Op Weg.

dscf0935-martien-swartjes-naam