13 november 2016

Film over sluitingsperiode Bakkerij Cees Hendriks

Ger Rutten uit Beek heeft het afgelopen jaar een film gemaakt over de sluitingsperiode van bakkerij Cees Hendriks an de Rijksstraatweg in Beek. Zijn doel was om hiermee het verdwijnen van het kleine ambacht uit het dorpsleven in beeld te brengen en vast te leggen voor de toekomst. De bakkerij was voor veel mensen een centrale “ontmoetingsplek”in het dorp, terwijl Cees en Annemarie zich ook persoonlijk in hebben gezet voor allerlei mensen, organisaties, activiteiten en verenigingen in het dorp. Zaterdagmorgen was de premiere van deze unieke film, met de titel “Het is mooi geweest”, samen met Cees en Annemarie en veel genodigden in Theater LUX in Nijmegen. Het is een prachtig stukje werk van Ger Rutten geworden, waarbij velen bij de beelden een traantje moesten wegpinken. zie de foto’s

dsc_0588-hendriks-naam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.