5 november 2016

Polderinn 8 november in de Polderkamer te Ooij.

Hoi Dames. Dinsdag 8 november is er weer damessalon in de Polderkamer van dorpshuis de Sprong in Ooij! Ina gaat ons laten kennismaken met etherische oliën: “De meeste mensen denken bij etherische oliën alleen aan verdamping maar je kunt er nog veel meer mee doen. Ik ga vertellen hoe de oliën worden gewonnen en waarvoor ze gebruikt kunnen worden,maar deze avond staat vooral in het teken van proeven,smeren en ruiken en ook veel vragen stellen. De oliën kunnen zowel voor mensen als dieren worden gebruikt. Voor iedereen is er een kleinigheidje.” Naast deze sensitieve activiteit ben je natupolderinn-8-november-2016-interneturlijk ook welkom om bij te kletsen/een praatje te komen maken en wat te drinken! Aanvang 20.00 uur en de toegang is gratis.