29 oktober 2016

Reünie Mariaschool Beek 27 mei 2017

Op tv is ‘De reünie’ al jarenlang een hit. En inderdaad: hoe leuk is het niet om je oude klas- en schoolgenoten na zo’n lange tijd weer eens te zien? Gedurende al die jaren heb jij je misschien ook weleens dingen afgevraagd als: Wie zaten er ook weer allemaal bij mij in de klas? Wat is er van hen geworden? Waar zijn ze beland? Wij, Maria Gielen-Lukkezen en Sylvia de Witt, in ieder geval wél!  Wij blikken graag vooruit, maar ook terug in de tijd en daarom hebben wij het plan opgevat om een reünie te organiseren. Zelf kwamen wij in 1966 op de Mariaschool in de Roerdompstraat te Beek, maar iedereen die hier vanaf circa 1965 tot 1975 in de eerste klas kwam, is welkom. Iets eerder of later kan ook. Welke herinneringen heb jij nog allemaal van je tijd op de Mariaschool in Beek? Kom ze delen tijdens de reünie op zaterdag 27 mei 2017! Het programma, de kosten en de locatie worden gedurende de komende maanden bekend gemaakt op onder meer de facebookgroep ‘Mariaschool Beek-Ubbergen’. Als je hiervan lid wordt kun je ook opmerkingen en foto’s posten. Ook kun je je alvast aanmelden via: mariaschool.beek@gmail.com  ; Ken jij mensen die dit ook moeten weten? ZEG HET VOORT! En verder willen we graag weten wanneer de nieuwbouw van de Mariaschool plaatsvond en het schoolgebouw uiteindelijk in de Roerdompstraat in Beek kwam. 

foto-mariaschool