29 oktober 2016

Ooijse trimclub TUF (Trim U Fit) bestaat 40 jaar.

De Ooijse trimclub TUF  bestaat 40 jaar. Trim U Fit is op 4 november 1976 opgericht door  Henny Post en Geert Soetekouw. Dat was in het jaar dat de sportzaal , nu “Morgen-Fit”  naast de basisschool in Ooij werd  geopend .Op dit moment bestaat de trimclub uit 17 actieve leden. Dit jubileum werd zaterdag gevierd in het keldertje van dorpshuis De Sprong te Ooij, waarbijTheo Janssen en Geert Soetekouw, twee leden van het eerste uur,werden gehuldigd.   De twee jubilerende leden werden door voorzitter Ton Leurs toegesproken en geprezen voor hun jarenlange lidmaatschap.  Trim U Fit is een gezellige sportieve vereniging die elke vrijdagavond sport van 20.00 tot 21.00 uur in sportzaal Morgen-Fit in Ooij,dus heeft u interesse kom vrijblijvend een avondje meesporten.

dsc_7292-tuf-naam dsc_7278-tuf-40-jaar-naam