27 oktober 2016

65 jaar KBO in Ooij

Op 27 oktober vierde de KBO uit Ooij (Katholieke Belangenorganisatie 50+) haar 65 jarig bestaan in dorpshuis de Sprong te Ooij. Ze deed dit o.a. met een geweldig optreden van de Brabantse troubadour Tonny Wijnands en een muzikaal optreden van de Waalklinkers. Voorzitter Sjef Wieland opende de feestmiddag met de mededeling dat er deze week 4 leden van de KBO waren overleden, waarvoor vervolgens een ogenblik stilte werd gehouden. Daarna werd overgegaan naar de huldiging van de  17 jubilarissen, waarvan er 13 jubilarissen aanwezig waren.   De feestmiddag werd afgesloten met een gezamenlijke broodmaaltijd. De jubilarissen die donderdag niet aanwezig waren zijn op vrijdag door het bestuur bezocht. zie de foto’s deel 1deel 2 

dsc_6679-kbo-naamDe jubilarissen waren in de categorie 25 tm 29 jaar: Reggie Blom-Neuij, Jo Philipsen, Greta Groothuizen-Kersten, Marietje Hofman-Blom, Riek van Megen-Mientjes (niet aanwezig), Nel Gerrits – Boerboom, Leen Arens-Lamers, Thil van den Brink- Verriet en Lies jeuken-van Eck. In de categorie 30 tm 34 jaar: Annie Bartels-Mokkink, Willy Corté-Frieling, Annie Janssen-Boerboom en Dina van kerkhoff-van Bommel (niet aanwezig). In de categorie 35 tm 39 jaar: Annie van den Brink-Hendriks, Mientje Hubbers-Peters, Ton Verstege-Peters en Anneke Braam-Brugman. De laatste twee waren niet aanwezig.