22 oktober 2016

Musicalvoorstelling De Barmhartige Vader in Orientalis

Op de laatste dag van het seizoen, 30 oktober 2016, speelt KISI KIDS de musicalvoorstelling De Barmhartige Vader. Het is een hervertelling van het verhaal van de verloren zoon uit de Bijbel. In deze voorstelling door ruim 100 kinderen en jongeren gaat het over de actuele problemen waar elke generatie mee te maken heeft. Deze musical is speciaal geschreven voor het door paus Franciscus afgekondigde Jaar van de Barmhartigheid. De voorstelling vindt plaats op zondag 30 oktober in de open lucht op het Plein van Pilatus. Om 13.30 uur en om 15.15 uur. Het Plein is ca. 10 minuten lopen vanaf de kassa. Bij regen wordt uitgeweken naar een overdekte locatie. Museumpark Orientalis ● Profetenlaan 2 ● 6564 BL Heilig Landstichting

musical-in-orientalis-30-10-2016-foto-kisikids-a