6 oktober 2016

Ooijse Toekomst organiseert ” Ooijt in Concert”.

Het is  weer gelukt om een extra feestelijk tintje te geven aan het 90 jarig jubileum van de Ooijse Toekomst. Wij hopen dit samen met u te vieren tijdens een muzikale reis door de geschiedenis met een  groots opgezet muzikaal evenement, Ooijt in Concert. Zij nodigen u van harte uit om zaterdag  5 november een bezoek te brengen aan Dorpshuis De Sprong, Prins Bernhardstraat 1 in Ooij, om met hen te genieten van een geweldige muzikale avond. Diverse Ooijse artiesten zullen samen met Muziekvereniging Ooijse Toekomst hun talent laten horen. En zoals Gerben Wulterkens aangaf: Dit gaat een mooije avond worden mensen. Save the date! Op deze avond gaan we samen met diverse gast artiesten bekende nummers uit de Nederpop geschiedenis uitvoeren. Tussen de nummers door worden er oude foto’s uit Ooij getoond. Het geheel wordt door Hans Jacobs gepresenteerd en na afloop speelt de pop/rock coverband Timeshake mooie muziek om de avond dansend en feestend af te kunnen sluiten. Tot dan allemaal

dia1