20 september 2016

cursus ‘Gezonde Voeding hoeft niet duur te zijn’.

‘WAAROM IS GEZOND ETEN ALTIJD ZO DUUR?’  Een veelgehoorde vraag. Maar klopt dat eigenlijk wel? En wat is nou gezond? Ook daar bestaan veel verschillende ideeën over. Wil je ook weten wat het antwoord is op al deze vragen? Kom dan naar de cursus ‘Gezonde Voeding hoeft niet duur te zijn’. In deze gratis cursus bespreekt een diëtiste met je wat gezond eten is. We kijken naar allerlei recepten. En naar wat je zoal eet. Misschien kan het nog gezonder. Of misschien kan het nog goedkoper. En misschien wel allebei? De cursus bestaat uit één bijeenkomst van twee uur. En uit een voedingstest die je van tevoren invult en opstuurt. Aan het einde van de cursus krijg je een persoonlijk advies mee naar huis. Deelnemen is gratis. Waar: voorzieningenhart Op de Heuvel, Groesbeek; Wanneer: maandag 17 oktober van 20.00 – 22.00 uur Aanmelden via: Bas Vosbeek bvosbeek@ggdgelderlandzuid.nl of bel 088-1447228