9 september 2016

Terug in de tijd met ….. “ De Mooi Was Die Tijd Muziekshow” in de Mallemolen.

MallemolenOp zaterdag 1 oktober organiseert De Mallemolen een gezellige muziekmiddag met een optreden van “De Mooi Was Die Tijd Muziekshow”. Deze 3 uur durende muziekshow neemt u mee terug naar de tijden van de gouden hits. Ruim drie jaar geleden namen enkele Groesbeekse muzikale vrienden het initiatief om samen een muziekshow in elkaar te zetten waarbij de muziek van weleer op de eerste plaats moest komen. De groep bestond bij de start uit Helen Liebers, Meta van Doorn, Huub Arents, Theo Gerrits (van Blitz) en Leo Wijnhoven. Na een jaar nam de Nijmeegse zangeres Diana Honig het stokje over van Meta van Doorn en verliet Leo Wijnhoven eind 2015 de groep vanwege gezondheidsproblemen. Het doel was vooral senioren te laten genieten van liedjes die men in hun jeugd vaak zong. In velen zorgcentra en voor ouderenbonden in de verre regio treden ze op. Echter in de loop der tijd werden ze steeds meer gevraagd op feesten en partijen, omdat bleek dat niet alleen de ouderen maar ook de jongeren dit repertoire aan sprak en omdat het repertoire garant stond voor een gezellig feest.

 

Het repertoire bestaat vooral uit liedjes uit de jaren 60,70 en 80 gezongen in het Nederlands, Duits en Engels. Tijdens hun middag/avondvullend optreden neemt presentator Theo van Blitz het publiek mee naar die mooie tijd van vroeger met liedjes als…… Ein bisschen Frieden, Missisippi, Het kleine café aan de haven en nog vele andere grote hits die iedereen kent. Gezongen door Helen, Diana, Theo en Huub, solo of als duet.

 

De middag is toegankelijk voor iedereen en begint om 14.00 uur. De entree bedraagt slechts 3 euro en bij binnenkomst ontvangt men gratis een kopje koffie. Ook voor een gratis hapje wordt gezorgd. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de receptie van De mallemolen. Meer informatie: www.mallemolengroesbeek.nl.