30 augustus 2016

Ontdek ons heerlijke landschap. Kom naar de Landschapsparade!

 

Op 11 september vindt in Persingen de Landschapsparade plaats. Een festival om samen te genieten van het geweldige landschap in onze gemeente. Doe mee met een van de spannende natuur activiteiten. Geniet en ontdek. En rust tussendoor uit op het boerenterras met producten uit de streek. Het festival duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Schrijf u in!  ’s Ochtends zijn er ontdekkingstochten waar u zich voor kunt inschrijven op de website www.landschapsparade.nl Voor de middag activiteiten hoeft u zich niet in te schrijven. Het kost ook niks. Gewoon langskomen en meedoen.

Landschapsparade

De Ochtendparade
De Ochtendparade duurt van 10.00 tot 12.30 uur. Er zijn zes activiteiten. Sommige activiteiten starten eerder. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een speurtocht door de Beekse Polder, met de kano over het Meertje of vogels ringen. Kijk op de website voor een volledig overzicht. Hier kunt u zich ook inschrijven. Deelname kost tussen € 2,50 en € 4 per persoon. Na de activiteit kunt u deelnemen aan een lunch. Die kost € 10.

De Middagparade
Het middagprogramma begint om 13.00 uur met de Grote Parade. Dit is een feestelijke opening met een grote optocht en demonstraties. De burgemeester doet een verrassende aftrap. Daarna begint om 14.00 uur de Middagparade met onder andere een verteltent met ‘paradepraatjes’ over de Ooijpolder, een minidraaimolen, hutten bouwen, speurtochten, landschap schilderen en nog veel meer!

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?
Op de website www.landschapsparade.nl vindt u heel veel informatie over de landschapsparade. Daar kunt u zich ook inschrijven voor de activiteiten. Heeft u vragen? Stuur dan een mailtje naar landschapsparade@gmail.com. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van de coördinatoren: Arno van der Kruis of Tiny Wigman.