9 augustus 2016

Inbraken in Millingen aan de Rijn.

In de nacht van zondag op maandag 8 augustus zijn  meerdere inbraken gepleegd  in Millingen aan de Rijn. 1 poging en 2 daadwerkelijk inbraken. De poging vond plaats op de Weth.Arntzstraat. Hier was gebruik gemaakt van de Bulgaarse Methode. De cilinder was afgebroken, maar door de schuiven op de binnenkant van de deur kwamen ze niet binnen. De 2 daadwerkelijke inbraken waren op de Heerbaan (vlak bij de Duitse grens) en de Palsstraat. Op beide locaties werden een portemonnee met diverse pasjes weggenomen. Op de Palsstraat zijn de inbrekers gestoord door de aanwezige hondjes
Op de Heerbaan is ook een grijze elektrische fiets van het merk Trek weggenomen. Een deel van de spullen van de Heerbaan werden teruggevonden op de dijk tussen Oliva (De Notenkraker) en de manege. Heeft u iets gehoord of gezien wat kan bijdragen tot het oplossen van deze misdrijven? Neem dan contact op met 0900-8844 (bericht van de wijkagent Jeroen Caerteling.)DSC_1069a