23 juli 2016

Overzicht wijkagenten gemeente Berg en Dal

DSC_5776 wijkagenten naamOp 1 juli is er het een en ander veranderd bij de wijkagenten in de gemeente Berg en Dal. Wijkagent Andre Vreemann is 1 juli met pensioen gegaan. Hij is opgevolgd door Martin Bekkenk. Tegelijk is er geschoven in de verdeling van het werkgebied. Hieronder ziet u de nieuwe verdeling. Overzicht wijkagenten

Werkgebied Naam wijkagent
Coördinator wijkagenten Dennis Hesseling
Millingen aan de Rijn – Kekerdom Jeroen Caerteling
Ooijpolder – Beek – Ubbergen Etienne Fontein
Groesbeek Noord – Berg en Dal – Heilig Landstichting Rianne Willems
Groesbeek Centrum Noord Patrick van der Wal
Groesbeek Centrum Zuid incl. winkelgebied David Strankinga
Groesbeek Zuid (Breedeweg-Horst) Martin Bekkenk

Steunpunt in Groesbeek en Millingen aan de Rijn

De wijkagenten werken vanuit het politiebureau in Wijchen. Het politiebureau aan de Molenweg in Groesbeek is nu gesloten. Er zijn in de gemeente wel twee steunpunten van de politie. Er zit nu een steunpunt in het gemeentehuis in Groesbeek. Dit zit naast het VVV-kantoor. Er is ook een klein steunpunt in Kulturhus Den Ienloop in Millingen aan de Rijn. Zo blijven de wijkagenten zichtbaar en aanspreekbaar.

Op afspraak

De wijkagenten hebben in de steunpunten een paar werkplekken ingericht. Bewoners kunnen er terecht op afspraak, bijvoorbeeld voor het doen van aangifte. Als u een afspraak wilt maken met de wijkagent, kunt u bellen naar het algemene politienummer 0900-8844