17 juli 2016

Koninklijke Onderscheiding voor Jan Polman

Burgemeester Slinkman van de gemeente Berg en Dal reikte op zondag 17 juli een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer J.P.M. Polman. De heer Polman (06-01-1959) is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij ontving zijn onderscheiding in de Kloosterhof te Weurt. Daar vierde Wandelvereniging Magnus de feestelijke opening van de 4-daagseweek . De in Groesbeek wonende heer Polman heeft belangeloos de volgende vrijwillige activiteiten verricht. 1996-heden: vrijwilliger bij de Wandelvereniging Magnus te Nijmegen (130 leden). Hij is o.a. hoofdredacteur van het clubblad, lid van de evenementencommissie, lid van de materialencommissie, medeorganisator van de Novionmagnumtocht (1600 deelnemers), vierdaagse-coördinator en hij werft vrijwilligers. (totaal 20 uur per week) 2001-heden: Lid en voorzitter (2005-heden) van de collectantencommissie van de Sint Martinusparochie te Heilig Landstichting (6 uur per week) Daarnaast speelt hij sinds 1995 Sinterklaas bij diverse verzorgingstehuizen.

DSC_7614ko Jan Polman naam