2 juli 2016

Miniconcert Stichting Muziekopleiding Ooij in de Sprong

Op 1 juli hield de Stichting Muziekopleiding Ooij haar jaarlijkse afsluiting van het muziekschooljaar in dorpshuis de Sprong te Ooij. Tijdens dit miniconcert konden de leerlingen hun vorderingen laten horen aan hun trotse ouders, grootouders, ooms en tantes in de zaal.   De blokfluitleerlingen, Carlijn Goedhart, Ines de Poel, Ilja lemmerrs, Bodhi vd Ven, Isis Roosendaal, Ilse Vink en Sifra Houben, kregen na afloop van hun optreden hun diploma uit handen van Marian Jakobs, met enkele lovende woorden van hun docente. Inge van Thiel, sopraansax,heeft Diploma A uitgereikt gekregen. Haar leraar, Ed Waskowsky, was afwezig maar Olga van Kouwen nam hem waar. Zij geeft les aan de koperleerlingen, Neo van de Ven, Luca Arts, Loek van der Meer en Lars van Rossum. Voor alle muziekdocenten, alsmede voor de directeur van de basisschool Opweg, Yvonne Dassen, was er een presentje. Allen werden bedankt voor hun inzet en Yvonne voor de samenwerking met de school en omdat de blokfluitlessen daar worden gehouden. Herman Leensen maakte de foto’s. zie de foto’s.

DSC_5067 muziekopleiding naam