29 juni 2016

Eerste Duurzaam Beek café in het Kulturhus

duurzaam-beek-cafeVanavond, woensdag 29 juni is er van 20 – 21.30 uur in het Kulturhus een DuurzaamBeek café.Sprekers zijn o.a Wethouder Erik Weijers van de gemeente Berg en Dal en Thed Maas journalist Gelderlander. Muzikale ondersteuning is van Gerard de Boer. Inloop vanaf 19.30 uur. Duurzaam Beek café is een lokaal initiatief van inwoners van Beek die samen de gelegenheid willen benutten energiebesparende maatregelen te nemen. En ook andere acties die ons kunnen helpen als gemeente Berg en Dal in 2050 energie neutraal te zijn. Hoe kunnen we op een zinvolle en ook gezellige manier daarover nadenken, praten en vooral samenwerken? Wij zijn in Beek het initiatief gestart om u en anderen te ontmoeten tijdens het eerste DuurzaamBeek café. Denk mee, praat mee, doe mee in het Kulturhus in Beek. Samenwerken aan duurzaamheid. Vraag ook buren/vrienden/familie mee. Entree & koffie/thee is gratis. Samen gaan we op zoek naar de wensen en mogelijkheden van de inwoners van Beek op het gebied van duurzame energie en samenwerking. Wethouder Erik Weijers zal ons op weg helpen met informatie over het duurzaamheidsbeleid van de gemeente. Maar uiteindelijk is het DuurzaamBeek cafe natuurlijk ook gewoon een gezellige plek om mensen te ontmoeten en om te praten over wat wij zelf belangrijk vinden en kunnen doen om te werken aan de doelen in het klimaatverdrag. Ook Beekse ondernemers worden nadrukkelijk uitgenodigd aanwezig te zijn en mee te denken en mee te doen aan energie- en kostenbesparende maatregelen. Gerhard Boot, Anita Huisman, Jos van der Lint en Liny Toenders. E-mail: duurzaambeekcafe@gmail.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.