26 juni 2016

Heel Berg en Dal bakt geslaagd.

Wat een fantastische dag vandaag! Eindelijk was het zover; tijd voor Heel Berg en Dal Bakt! Wat was het spannend, vooral vanwege de weersvooruitzichten. Als organisatie hebben we met angst en beven de weerapps in de gaten gehouden. Gaat ons evenement het droog houden of regenen we toch weg? Wat hebben we uiteindelijk een mazzel gehad; het was ons blijkbaar echt gegund om het evenement droog te laten verlopen. Precies tussen 14:00u en 17:00u hebben we geen buien gehad en zelfs mogen genieten van een zonnetje Wat een opluchting! Met maar liefst 31 taartinzendingen had de jury een zwaar op de maag liggende, maar smaakvolle taak. Prachtige taarten waren er ingezonden waar duidelijk met veel passie aan gewerkt was. Er blijkt dus veel baktalent aanwezig te zijn in ons dorp. Wauw!! Tijdens het jureren gingen de taarten die beoordeeld waren naar ons koffiecafeetje en daar hebben we veel mensen zien genieten, noem gerust zien smullen van alle Masterpieces! Er waren slechts nog wat kruimels over 🙂 En zoals bij elke wedstrijd, kan er maar één de winnaar zijn.  Aan Burgemeester Slinkman de eer om namens zijn collega- juryleden Jos Verstegen en Hans de échte bakker, alle winnaars te noemen.  zie de foto’s   Hieronder een overzicht van alle winnaars:

DSC_7457 Berg en Dal naam20160626_162525_ Ferdinand naam

Categorie zoete taart/ cake
1) Heidi Krispijn (tevens winnares van de wisselschaal)
2) Familie Groos
3) Iris Krul, met dochters

Categorie Hartige taart:
1) Familie Groos
2) Willeke van der Meer
3) Inge Bastiaanssen

Categorie Taart uit de koelkast
1) Ans Roelofs
2) Karen van Gurp
3) Manou Lennertz

Categorie Misbaksel
1) Robin Elfrink
2) Pieter en Marley Oosterlaan
3) Familie Groos

Op basis van de positieve reacties die we tijdens het evenement hebben mogen ontvangen is al toegezegd dat we het volgend jaar weer gaan organiseren! Dus voor wie net naast de prijzen heeft gegrepen, er kan een heel jaar geoefend worden!
Tot die tijd mag Heidi Krispijn zich de grote winnares van Heel Berg en Dal Bakt 2016 noemen. Haar naam wordt gegraveerd in de wisselschaal.

Tot slot nog een dankwoord richting een aantal sponsoren en vrijwilligers:
-Hans de échte Bakker
-Tivoli
-Drukwerk Unlimited (die onze prachtige flyer heeft ontworpen en
gedrukt)
-Dorpshuis Kerstendal
-CV de Berggeiten
-Alle vrijwilligers

Voor wat betreft Heel Berg en Dal Bakt, tot volgend jaar en verder zien we u graag tijdens de wandel 2-daagse op 8 en 9 september!