29 mei 2016

Dag 2 (zondag) van de Kaloramamars.

Dit weekend was het weer Kaloramamars. Het was al weer de 78 editie en dit jaar liepen er meer wandelaars mee dan vorig jaar.  De organisatie had ook deze keer weer haar uiterste best gedaan om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Bij Kalorama in Beek werden de lopers onthaald met muziek van het Tamboer en Lyra korps van de Politie Gelderland-Zuid, alsmede het huisorkest van Kalorama, Sjoeng. Op zaterdag liepen er 898 wandelaars mee en op zondag waren er 1198. Totaal hebben er 2090 wandelaars meegedaan en dat waren ruim 200 meer wandelaars dan vorig jaar. De opbrengst van de tocht komt ten goede aan de bewoners van Stichting Kalorama. In de afgelopen jaren zijn er al vele projecten gerealiseerd dankzij de lopers. De organisatie kijkt terug op een geslaagd wandelweekend. Margriet Stuurloos maakte er een mooi verhaal van. Zie hier het verhaal.  zie de foto’s DSC_6625 Kaloramamars