22 mei 2016

Meepraatavond in Leuth voor kerstbijeenkomst.

Het Kerstcomité Leuth nodigt u uit voor een bijeenkomst op dinsdag 24 mei om bij te praten over de plannen voor de kerstbijeenkomst in de Vriendenkring te Leuth op 18 december van 13.00 uur tot 16.00 uur. Na onze eerste introductie eind maart 2016 waarbij er allerlei ideeën zijn geopperd, is het nu tijd voor de definitieve uitwerking. Rondom muzikale klanken wordt een sfeer gecreëerd waar zeker nog lang over gesproken zal worden. U merkt het: wij zijn enthousiast en zeker velen met ons. De voorbereiding voor kerst 2016 wordt er één om nooit te vergeten: wat denk je van gezellige barretjes, prachtige kerstmuziek, lekkere hapjes en misschien wel een heuse kribjestocht door het dorp! Op 24 mei om 19.30 u in DES MUSICA nodigen wij iedereen uit om met ons verder invulling aan Kerstmis 2016 te geven. Iedereen die ambachtelijk bezig is, creatief is, een uit de hand gelopen hobby heeft, een bedrijf hoe klein ook, voel je uitgenodigd om je bij ons aan te sluiten. Ook de Ondernemersvereniging Leuth is van de partij om er gezamenlijk een mooie middag van te maken. Het is lastig om elke vereniging te benaderen, maar wij sluiten niemand uit! Voel je welkom om mee te denken en ontwikkelen aan een bijeenkomst die verbindt! Leuth leeft! Meer informatie: bel gerust: 024 6632634. Annelies Zegers.Kerst-spelshow-1