22 mei 2016

Drukbezochte diploma uitreiking bij Keepersscholen.nl regio Gelderland

De voorjaarstrainingen van de keepersschool in Beek zitten er weer op. 32 Deelnemers uit de wijde omgeving (Beek, Kleve, Millingen, Ooij, Groesbeek, Lent, Ewijk, Afferden(LB), Lith, Elst, Nieuw Bergen(LB), Malden, Nijmegen en Beuningen). Veel familie van de keepers waren gekomen om te zien hoe ze de diploma’s in ontvangst mochten nemen. Gevolg was een gezellig volle kantine van voetbalclub BVC’12, waar de trainingen van de keepersschool plaats vinden. keepers naamVandaag was als speciale gast Marco van Duin  aanwezig, hij is selectie keeper van NEC en heeft dit seizoen o.a. de competitiewedstrijd tegen Feyenoord gekeept. Hij was aanwezig tijdens de training om aanwijzingen te geven en heeft samen met schoolhouder Roy Verstege de diploma’s uitgereikt aan de deelnemers. Voor keepers tussen de 6 en 18 jaar die zich willen ontwikkelen in het keepersvak is het nu mogelijk om zich via de site www.keepersscholen.nl aan te melden voor de najaarscursus 2016. Op het einde van de cursus krijg je net als de huidige deelnemers zo’n mooi diploma en belangrijker nog, je zal een nog betere keeper zijn dan dat je nu al bent. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Roy Verstege 024-3483199/06-10063097 r.verstege@live.nl. Herman Leensen maakte de foto’s. zie de foto’s.