15 april 2016

De formatie “Late Harvest” in het theatercafe van De Mallemolen

Zaterdag 23 april speelt de formatie “Late Harvest” in het theatercafé van De Mallemolen te Groesbeek. Een beginnende formatie die na lang repeteren besloten heeft om een optreden voor familie,vrienden, bekenden en andere belangstellenden op te voeren. De band bestaat uit vier muzikanten; Ruud Emonts (bas en zang), Pieter Harts (gitaar en zang), Tom Peters (gitaar) en Willy Hopman (drums en zang). Willie had een paar jaar geleden, op zijn 65-ste verjaardag een Cajon cadeau gekregen van vrienden. Hij had nooit gedacht het drummen weer op te pakken nadat hij in 1992 was gestopt. Hij ontmoette Pieter Harts en Tom Peters, twee mannen met gitaar die wekelijks improviserend samen speelden. Met zijn drieën gingen ze aan de slag en zochten al snel iemand die op de bas van er een complete band van te maken, dat de naam “Late Harvest” zou dragen. Ruud Emonts was daarvoor de ideale persoon omdat hij niet alleen bas speelt maar ook vocaal enorm goed uit de voeten kan. Ruud is als schrijvend en uitvoerend muzikant actief sinds eind jaren zeventig. Qua repertoire gingen we “Back to the Roots”… muziek uit onze jeugdjaren de sixties. We gebruiken veel nummers van Neil Young, voor de basis, om heerlijk muziek te maken en de sound van “Late Harvest” te ontwikkelen. Naast stevig rockwerk, spelen we een aantal gevoeligere nummers van The Eagles en Pink Floyd. Iedereen is van harte uitgenodigd en de toegang is gratis. Aanvang 20.00 uur. Meer informatie vindt u op www.mallemolengroesbeek.nl Foto: Late HarvestLate Harvest