3 maart 2016

Giroesbeek

Op 28 april a.s. staan drie mannen aan de start op de Corso Bolzano in Turijn. Tim Davits, Henk Horstink en Wim Houben gaan, samen met de chauffeur van de volgwagen, Lucie Godschalk en met ondersteuning van Piet Visser vanuit Groesbeek van start. Tien dagen fietsen, tien dagen afzien. Grenzen verkennen, grenzen overschrijden. Over hoge passen en door diepe dalen. Italië, Frankrijk en België zijn de landen die ze aandoen voordat ze in de buurt van Eindhoven Nederland binnenfietsen. Dan de laatste dag, dan zijn ze acht uur fietsen weg vanaf Veldhoven. Ze volgen globaal de route die de geallieerden Wie wil mag meefietsen. Een kleine 80 kilometer naar Groesbeek. Vanaf Grave worden ze geëscorteerd door militaire voertuigen. Ze finishen op de Pannenstraat in Groesbeek, op het parcours van de Giro. Als je wilt kun je deze laatste etappe meefietsen vanaf Veldhoven of Grave. Omdat ze deze tocht ook opgezet hebben om een goed doel te ondersteunen hebben ze een crowdfundingactie opgezet. Al het geld wat opgehaald wordt gaat naar het buurtwerk van welzijnswerk Groesbeek/Berg en Dal. Dit om de inloopruimten,  die in de hele gemeente opgezet zijn te ondersteunen. Zodat een buurt een buurt kan blijven. Steunt u dit doel, gaat u dan naar  http://www.worldofcrowdfunding.com/giroesbeek2016 . Hier kunt u een bijdrage leveren. Dan de beentjes omhoog, nagenieten van de tocht en genieten van de echte renners die Groesbeek gaan aandoen. Zij hebben er zin in ! Giroesbeek wordt gesponsord door Bikelife Sjef van Bergen, Rikkenbouw en Autobedrijf Müskens BV.Giroesbeek_logo_2016-DGB