25 februari 2016

Jaarvergadering KBO Ooij.

De seniorenvereniging van de KBO in Ooij (Katholieke belangenorganisatie voor senioren 50+)  hield donderdag haar jaarvergadering in dorpshuis de Sprong te Ooij. De vereniging heeft momenteel 408 leden waarvan 17 ereleden (leden van 90 jaar en ouder) en hiervan waren deze middag 72 leden naar het dorpshuis gekomen om de vergadering mee te maken. De vereniging is bijzonder actief in de Ooijpolder en organiseert diverse middagen voor ontspanning en vrije tijdsbesteding en daarbij komt ze op voor de belangen van ouderen bij gemeente, provincie, rijk e.d. Zo worden er wekelijks spellen, koersbal, biljart en kaartmiddagen georganiseerd en maandelijks (in de zomer) fietsdagen, soms samen met senioren uit het Duitse Kranenburg, maar ook ontspanningsbingo’s, Nordic walking, internet en handwerkmiddagen. Al met al een actieve seniorenvereniging, waarvan eigenlijk elke senior in Ooij lid zou moeten zijn.DSC_8149 Bestuur KBO naam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.