14 februari 2016

Buurt wil “slooppand” aan de Julianalaan in Ooij kwijt.

Buurtbewoners in de Koningin Julianalaan in Ooij zijn een actie gestart op www.verbeterdebuurt.nl over het pand Kon. Julianalaan 92 te Ooij. Dit voormalige “Dombo”pand, dat nu eigendom is van “de Winkel van Sinkel” verpaupert al vele jaren, is aan het vervallen en is gevaarlijk geworden. Het pand staat evenwel nog vol met spullen maar de eigenaren bezitten al enkele jaren een nieuw pand op het industrieterrein Bouwkamp in Ooij. Men kan nu stemmen op http://www.verbeterdebuurt.nl/groesbeek/slooppand/100780 en zoveel te meer mensen dit doen zoveel te meer bestaat de kans, dat de gemeente Berg en Dal gaat ingrijpen. Ooit was het de bedoeling dat daar anders gebouwd zou worden, maar de eigenaren dachten met hun eigen plannen, die waarschijnlijk meer zouden opleveren, beter uit te zijn. Met dit als resultaat.DSC_5851 Dombo naam

2 Responses to Buurt wil “slooppand” aan de Julianalaan in Ooij kwijt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.