12 februari 2016

Toon Chris met pensioen.

Vrijdagmorgen nam Toon Chris afscheid als beheerder van sport- en wijkcentrum de Ark van Oost in de Cipresstraat in Nijmegen Oost. Toon , woonachtig in de Benedenstad van Nijmegen, begon ooit als 14 jarige te werken in het slagersvak. Dat hield hij 10 jaar vol, waarna hij een aanbod kreeg  van de openbare bibliotheek Nijmegen in het wijkcentrum Titus Brandsma. Daar heeft hij 16 jaar als surveillant gewerkt.  Vervolgens kwam er een een baan vrij als beheerder bij de gemeente Nijmegen. Hij werkte vervolgens in verschillende wijkcentra  zoals Titus Brandsma, Willemskwartier, Hatert en Daalsehof. Vanuit de Daalsehof is hij overgeplaatst naar wijkcentrum de Ark in de Elzenstraat. Na de bouw van het nieuwe wijkcentrum is hij gaan werken in Sport- en wijkcentrum de Ark van Oost in de Cipresstraat. Daar heeft hij altijd met veel plezier gewerkt. Zijn hart lag altijd in Oost, ook voor de bewoners. Nu gaat hij met “pijn in het hart” met pensioen. Zaterdag wordt hij 65 jaar. Hij wil wil graag iedereen bedanken voor de prettige samenwerking in de wijk. DSC_4322Toon Chris naam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.