10 februari 2016

Planning Rozenmaandagoptocht op 6 maart 2016.

Beste Carnavalsvrienden.  Gezien de grote teleurstelling van de afgelaste optocht van afgelopen maandag hebben wij vanavond besloten graag deze optocht ‘in te halen’ op zondagmiddag 6 maart. Voorwaarde daarbij is natuurlijk wel dat wij een mooie optocht met veel deelnemers kunnen verwezenlijken… Wij benaderen daarom nu allereerst alle deelnemers , daarna volgen volgende week de volgende stappen en meer informatie. Via deze pagina en op onze website www.rozenmaondag.nl houden wij jullie graag op de hoogte! Duim maar alhalfvast mee voor een leuk extra feessie! Later meer… Met Carnavaleske groet, Stichting Rozen-Maôndag!DSC_9475Rozenmaondag (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.